USA Bobsled and Skeleton

May 07 USBSF Annual Open Board Meeting 2009

May 07, 2009, 1:29 p.m. (ET)

 


 

 

Meeting

 

USBSF Annual Open Board Meeting - 2009 Annual Assembly

 

Location

 

 

Colorado Springs Olympic Training Center - Visitors' Center Theater

 

Date

 

Saturday, June 27, 2009

 

Time

8:30 am - 11:30 am (MST)

 

Agenda Item

 

 

Time

Director/Officer Leading

Time

 

Call to order

8:30

John Ball

1 min

Welcome/Board introductions

 

8:31

 

John Ball/Board members

14 min

 

State of the Federation

8:45

John Ball

20 min

Managerial report

9:05

Darrin Steele

15 min

Website enhancements

9:20

5 min

Vancouver 2010 update

9:25

Darrin Steele/USOC

15 min

Break

9:40

15 min

ORDA update

9:55

 

ORDA

 

15 min

 

UOP update

10:10

 

UOP

 

15 min

 

USOC update

10:25

 

USOC

 

15 min

 

Open Q&A

10:40

John Ball/Darrin Steele

45 min

Adjourn

11:25

John Ball

5 min

Total Time

3.0 hrs

Key Decisions Required

Per USBSF bylaws, the Annual Assembly shall

be purely advisory and shall have no rulemaking,

budgetary, legislative or other authority.

 

Please email suggestions for additional agenda items to Lisa Carlock (lcarlock@usbsf.com).

 

 

 

 

 

 

Comments